Jen jedenkrát

Jen jedenkrát

Anotace: Možná se budete divit sekci, ale vybrala jsem ji proto, že jde bohužel jen o sex a možná to mě ničí...

Chtěla bych říct,
Že spolu můžeme být,
Ale zdá se že to není pravda.

Šli jsme spolu jen jednou,
Byla jsem pro tebe vhodnou,
Jen jedenkárt

Pak vždycky za rouškou noci
Měl jsi mě ve své moci,
Ale já se nebránila

Chtěla jsem být s tebou
I když vlastní vinou
Jsem se zraňovala.

Slzy by mi tekly napořád
Kdybych v tom udělala řád,
Musím se odpoutat,
Tím, že ti odpustím
Tebe i sebe osvobodím…
Autor Barka99, 12.09.2010
Přečteno 556x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí