spolu

spolu

Anotace: ...

Mlčenlivá, křičící tma – halí vše do teplé náruče své moci.
Ona hledá jeho, on hledá ji.
Kapička potu stéká po tváři, prsty ji malují, obraz vytváří.
Nesmí se spěchat, pomalu – bzzm.
Krouživé pohyby, ruce sochaře,
Jazyk se proplétá, pak se rozváže.
Rty smyslně líbají,
dolů a dolů, vjemy se hltají.
Nevinně, dětsky laskají se nazí.
Povolit, ztuhnout, láva, co mrazí.
Společně sát teplo s klína,
Nedočkavá ruka zprvu je líná.
Zoubky na malou chvíli bradavku či úd za bělmo skryly.
Bříška prstů vlhkost znají, samy v tobě sólo hrají.
Ostrý, tvrdý meč v rukou rytíře svou pochvu hledá,
přerývavý dech, bitevní zář bledá,
bělostná lilie s rudými květy,
tisíce světýlek , vodotrysk setý.
Autor mamiha, 16.09.2010
Přečteno 601x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

paráda!!

16.09.2010 19:42:00 | Nick Name

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí