Punková noc

Punková noc

Anotace: Zoufalý muž...

Sbírka: Lásky i nelásky

Dej mi svoji ruku, neboj se mě.
Dej mi své tělo a neptej se mě.

Nemysli děvče, tak pojď se mnou spát.
Nemysli pořád, vždyť já tě mám rád.
Nemysli v tuhletu večerní hodinu,
nemysli kočičko nekaž mi hostinu.

Ukaž mi krajinu té tvojí rozkoše,
nebraň se, nevzlikej, neboj se panoše.
On na to nepřijde, vždyť o nic nejde,
a ten tvůj pocit, ten brzy přejde.

Tvůj pocit viny je zbytečná zábrana.
Nebraň se zlatíčko, buď se mnou do rána.
Jen do rána beruško pak nechám tě jít,
nebudu po tobě nic jiného chtít.

Nechoď, proč utíkáš, vždyť přece víš,
že tělo tvé vzbudilo můj veliký chtíč.
Stůj přece! Nechoď pryč, já nechtěl tě vyděsit...
Autor Evell, 19.09.2010
Přečteno 438x
Tipy 2
Poslední tipující: Sýkorka07, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí