Každou noc

Každou noc

Anotace: ***

Vstup prosím bez vyzvání
každou noc jsem Ti k mání
Chci Tě svést jen doteky
zrychleně dýchám a co Ty?

V krajkovém korzetu,tak se Ti líbím
skloněná dopředu,z boku Tě vidím
Mlčky mě sleduješ a tak moc toužíš
stoupnout si zezadu,už nervozně kroužíš?

Do půli zad mám vlasy dlouhé
pramínek vlasů na rtech,jak hloupé
Jen rukou Tě k sobě nabádám
slyšíš jak tiše nadávám?

Ukážu Ti své místo neřesti
na krku mám bod,tam nejezdi
Dlaní můžeš klidně ještě níž
a na bříšku se potom zastavíš!

Až zrychleně budu cítit ..ŽE..
uchop mě za vlasy a zakřič teď!
Dodej mi kousek chlípné odvahy
šeptám:..Miláčku už je konec




to...nevadí....
Autor Kett, 21.09.2010
Přečteno 706x
Tipy 15
Poslední tipující: Amable seňor Marek, Elizabeth-Lili, betmen71, bobi bobie, sobý hnusec, Psavec, Květka Š., takova, Jacob P. Verlaine, Niky88
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sakra, ty tu dáváš školení.

21.09.2010 23:13:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí