SNĚHOBÍLÁ POEZIE

SNĚHOBÍLÁ POEZIE

Anotace: Jakákoliv podobnost je čistě náhodná

Holka na pokusy
Chlap dělal s ní psí kusy

Holka z ulice
Chlap s ní jde za mince

Holka na jednu noc
Chlap po ní chce moc

Holka blboučká,většinou panna
Kundička heboučká,to je věc známá

Holka rajcovní a koc
Chlap: "Nahá není nic moc."

Holka ,co slibuje
Chlap nemá nic,jen lituje

Holka od baru
Chlapa dostane do varu

Holka,co usíná vedle mě
To je nejvíc a neměnné
potvůrka,co schvaluje pokusy,kouří jak z ulice,nejednu noc stříkám do ní moc,blbínek a panna nehrozí,je prostě rajcovní,když ji zábrany povolí.Pracuje na Baru ?!

Tak koho dostáváš do varu?
Slyšíš?
Ty spíš?

Holka v mé posteli už spí.
Chlape, pravdě se vyhýbá
A taky Ti zahýbá

Holka,co byla moje
Byla Tvoje,a taky Tvoje,a tvoje?

To je kurva.Chlapi,pojďte,to chce panáka na baru,tam ti jsou holky,co dostanou tě do varu...
Autor tahonza, 24.09.2010
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí