SNĚHOBÍLÁ POEZIE

SNĚHOBÍLÁ POEZIE

Anotace: jakákoliv podobnost je istě náhodná

Až zase jednou od tebe dostanu pusu...
Pak zaútočíš polibkem,víš kam..

Přeji si trefit se do Tvého vkusu...
Protože já Tvoje představy znám...

Tak holka zvedej sukénku
Já chci taky tohle
Tak holka nastav prdelku
Já chci taky tohle

Co ty na to?

Tak chlape ruce mi drž pevně
To se mi líbí
Ochutnej mě,přivoň si ke mně
To se mi líbí
Strč mi ho do pusy
Tvoji chuť znám...

Co ty na to?

Tak holka moje pusť mě
Já jsem zvědavý
Tak holka sundám Ti kalhotky?
Já jsem zvědavý
Tak holka záleží na tobě
Zhasínám
Já jsem zvědavý
Stehna povolila sevření
Tma jako v hrobě
Jsem zvědavý
Jsi mokrá.Moc.Už jazykem rejdím v tobě

Co ty na to?

Je to poprvý...
Tak chlape buď vnímavý
Je to poprvý...
Ten slastný pocit je vtíravý
Je to poprvý...
Drž mi ty ruce,pojď a dej mi pusu
Je to poprvý...
Nemůžu se bránit

Je to poprvý,co trefila jsem se do Tvého vkusu....
Autor tahonza, 24.09.2010
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí