Rozkoš

Rozkoš

Anotace: Sex je pro každého...

Cestá posetá trním z růží,
projde ji jen ten s hroší kůží.
Najde se někdo takový,
kdo bude trochu nesmělý?
Je tam zakletá nahotinka,
věř, je to velká krasotinka.
Až uvidíš její nádherná prsíčka,
vyzvednou tě do nebíčka.
Ochutnáš-li vrcholky růžové,
zvětší se, budou rozkošné.
Sjedeš-li o trochu níže,
bude z tebe kníže.
Vnikneš do ní jazykem a ochutnáš,
v tento okamžik nic jiného nevnímáš.
Autor Tea, 25.09.2010
Přečteno 634x
Tipy 3
Poslední tipující: Šerák, Pythonissa__
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí