Jen s Tebou...

Jen s Tebou...

Anotace: jj prostě Johny ;-)

Jen s Tebou se dá prožít takové vzrušení,
že nás dělí stovky kilometrů problémem není.
Jen s Tebou prožívám poprvé,
a je to pokaždé tak nádherné!
S Tebou baví mě si psát,
osobně chtěla bych Tě znát!
Snad mi štěstí bude přát
a já si s Tebou budu moci hrát!
Nechci nic víc než přátelství a Tvou touhu,
tak snad oceníš tuhle mou rychlou volbu.
Žádné sliby slyšet nechci,
jen se Tě tak dotknout moci.
Cítit dotek Tvých dlaní,
to jediné je mé přání!
Chtěla bych se rty dotýkat Tvého těla,
to jediné bych opravdu moc chtěla!
Chtěla bych ochutnat vůni Tvé kůže,
snad se tohle brzy stát může!
Chtěla bych jen poznat tu slast,
tak nenech se tím mnou zmást!
Autor Labanda, 27.09.2010
Přečteno 668x
Tipy 15
Poslední tipující: Danger, Mbonita, labuť, Květka Š., Sweet KiWi, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Pythonissa__
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Doufám že Johny,není dobyvatel,to by ho vystrašilo :-)
Protože touto básní ho dobýváš ty ...Už tak vymíráme.
Jinak baseň touží,má chuť ,no už jenom to zralizovat.

28.09.2010 18:07:00 | Danger

Tak Jani-šup oba do života
ať se srdce láskou motá
a nikdy se nerozmotá!:))

27.09.2010 08:24:00 | CULIKATÁ

Básenka je toužebná, líbí se mi, jen nevím, zdali aj on bude chtět přátelství s podobou lásky, kdy chtěla bys cítít nejen teplo dalaní, ale polibky ochutná jeho mužské kůže... :o) ST!

27.09.2010 07:22:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí