Nepohodlná svědkyně vášně

Nepohodlná svědkyně vášně

Anotace: ...

Vezmi mě za ruku
dokud mám sílu stisku
budu tě následovat
do temnoty
vždyť světlo je jen
nabubřelá viditelnost

chci být zahalený
polibky
potem
tmou

použij něhu
ale nemazli se
se mnou

vezmi si nůž
a odřízni budoucnost
hlavu mi dej do svěráku
pěstěných nohou
ať se nemohu ohlédnout

teď nebuď praktická
vypadá to divně
když jsi nahá

zbav se mysli
(jako jsi to udělala
s tou mou)

té nepohodlné svědkyně vášně
Autor smudlinek, 27.09.2010
Přečteno 456x
Tipy 21
Poslední tipující: Mácha, Gabrielle, drsnosrstej kokršpaněl, Lota, Lorraine, Zasr. romantik, Mbonita, Aťan, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prýští z ní vášeň na všechny strany,
ST je málo... tak jen brousím hrany...

27.09.2010 12:44:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí