Zakladka

Zakladka

Anotace: Tak by to mélo bejt

Udéláme jsi to jako na základce. 1Třída-Začneme se nežné libat a hladit. 2Třída-Začnu ti rozepinat blůzku a polibky mí budou divočejší. 3Třída-Blůzku zahodím pryč a strhnu ti šprndu. 4Třída-Budeš přede mnou polonahá och jaká to krása. 5Třída-Libat tě budu i na tvá překrásná ňadra.A pomalu začnu rozepínat pásek na tvých kalhotech. 6Třída-Svléknu ti kalhoty,nebudu však prestávat v tvém líbání. 7Třída-Už ti svléknu jen ty kalhotky a budu náhle u tvé mušličky. 8Třída Stojíš přede mnou celá nahá.Jazykem začnu si vychutnávat i místa která ostatním jsou skryta. 9Třída-Odnesu si té do postýlky a svlěknu se taky. No a nakonec školní docházky už budem jen šukat a šukat jak dlouho budeme chtít.Ach jak já té chci.......
Autor UNKSON, 27.09.2010
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí