Roztoužená

Roztoužená

Anotace: ***

Roztoužená slova chtíče
dívej se na mě a buď tiše!
Máš rád divokou barvu krajek
teď pod mé kalhotky smíš mi zajet...


Hladíš mě a studíš zároveň
jen tvůj dech tak horký je
Prohnutá se ti celá oddávám
ke své vlhké tůni tě pohybem nabádám...


Ochutnej mě a ze rtů mi dej pít
tu vůni Ti nechám na věky a pak si můžeš jít!
Nebo tu zůstaň klidně celou noc
budeme pokračovat,dokud budeme moct....


Za noci při svíčkách a s lahví vína
dej svou hlavu do mého klína
Jazykem slízej všechnu mou touhu
hlasitým povykem,cítím se jako v proudu...


Nepřestávej, dokud své dlaně nebudu mít v pěst
je to můj projev ,že prožívám vše tak fest!


Možná se pak vrátíš zpátky z cest....
Autor Kett, 27.09.2010
Přečteno 827x
Tipy 24
Poslední tipující: Bíša, Lady Contemptible, Gabrielle, bobi bobie, teniska, Niky88, Amable seňor Marek, sobý hnusec, Doradan, P.Z., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Páááni, klobouk dolů = ST!! :-)

28.09.2010 11:59:00 | Amable seňor Marek

Teda, čumim...i když u mě je to normální stav, tak teď zvlášť výrazně...:-)))

28.09.2010 10:46:00 | sobý hnusec

...moc pěkné, vášnivé!

27.09.2010 22:08:00 | Behemot

:-)))

27.09.2010 17:57:00 | Kett

Nehty zaryté do zrosených těl,
to pak vím, že mě chtěl
zaživa z kůže stáhnout
chtíčem
dech popadat
jeho jméno při orgasmu
křičet
to taky můžu;-)))

furt!:-)

27.09.2010 17:47:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí