Na rozbouřeném moři

Na rozbouřeném moři

všechno se den ode dne mění
dnes s tebou chodím ven po setmění
a v autě jak na moři rozbouřeném
se líbáme a milujeme
loď nezakotví, uvízne na mělčině
a nic se nezmění,nebude jiné
řekneš mi: "lásko musím domů
čekají mě" - a koruny stromů
nakouknou potichu do kajuty
kde kapitán se cítí dutý
a plavčík do kalhot se souká
a celý les se na to kouká...
Autor Elvíra Adamsonová, 03.10.2010
Přečteno 418x
Tipy 12
Poslední tipující: carodejka, Jacob P. Verlaine, bobi bobie, Javavia, Agniezka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a do kalhot se souká povedené;) ST

11.10.2010 15:33:00 | Jacob P. Verlaine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí