Hořkosladká chuť

Hořkosladká chuť

Anotace: ***

Na rtech hořká čokoláda
ochutnej touhu mou
Víš,jak to mám strašně ráda
když začínáš předehrou....

Nahá těla v moci chtíče
žádostivá odměna
Nezůstanu nikdy tiše
budu jako Tvá ozvěna...

Pevně mě svíráš
a za boky držíš
Do očí se mi díváš
pak ale mlžíš...

Lákáš svůdně svými rty
polibky však nešetříš
Dotýkat se smíš jen Ty
i když tomu nevěříš...

Tak chutná moje vášeň
hořkosladká chuť v pozlátku
Sám si hledal..Sám si našel
ukrytou lásku na dálku....
Autor Kett, 10.10.2010
Přečteno 667x
Tipy 25
Poslední tipující: Eru Alonnar, mida, bobi bobie, Tamara, Behemot, Gabrielle, Psavec, hašlerka, sobý hnusec, Désolé, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hořkosladkou už jsi jednou psala, ale nemůžu ji najít...:-(((

10.10.2010 21:06:00 | sobý hnusec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí