Motýl

Motýl

Anotace: motýl a poupě...

Ve vůni vlasů Tvých,
Tpřytí se slza, sníh.
Vločka hřejivého dotyku,
A tisíce zlatých motýlků!
Když prsty sjíždí po šíjích.

Dechem roztřeseným jako jejich křídla
Vzdycháš, když na kůži Tě líbám.
Hloubš a hloubš vrýváš se do mne!
Slastí a chtíčem splýváme v sobě...

Náš lásky Květ
je pro mne celý svět, který semnou zrovna se točí,
Když vášeň plá nám z očí!

A lehký vánek Tvé šaty odvaje
Překrásné tělo odkryje:
Tvá ramena, ňadra,
Tvůj bíly krk a rozevřená stehna!

Nádherný sen, co jsem snil.
A Tvou krásou se opil!

Pak skončil jsem v Tobě!
Splynul Motýl v Poupě...
Autor Lamorte, 10.10.2010
Přečteno 517x
Tipy 15
Poslední tipující: Striptérka, Désolé, la loba, Gabrielle, CULIKATÁ, labuť, Psavec, evilyn, Manstein
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí