Ostrovid

Ostrovid

Anotace: šmoru,moru atd...

Jako zrak..ostrovid rys
tak cit..má její klitoris
a jsem si jist
že do těch míst
tajemných houšťí
jenom mne..pouští
jestli chceš nemusíš číst
klikni či obrať list
když na ni ódy skládám
a díky jejím vnadám
na hubu padám
u stání rozvodného
v kabátě pohodného
u tratě bez závor
hltávám lásku jako šmor
Čechy či Ekvádor
salčipapas neb pikádor
z města i hor
sólo i chór
raft,loď,vor
sifilis,mor
tulení...vzdor
je jedno kde a koho
v území pro nikoho
plave to všude
a vždycky plavat bude
tak jako v Grónsku ledy
bez toho svět by
byl,je a bude šedý.....
Autor zenge, 10.10.2010
Přečteno 604x
Tipy 34
Poslední tipující: Myrja, Špáďa, la loba, Hazentla, Psavec, hašlerka, teď už nikdo, ZILA78, René Vulkán, Jiná, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bravo..ST!

11.10.2010 19:26:00 | hašlerka

zvláště ten klitoris mě chytil za ... srdéčko

11.10.2010 17:19:00 | René Vulkán

Kdysi jsem vystoupil na Rysy
a kvůli ženě teď poníženě klesám
trošku se stydím
když tady vidím
že ne sám
pod klitorisy...
ST!

11.10.2010 13:43:00 | Mario de Janiero

Nejen svět, ale hlavně život! ST*!

10.10.2010 23:42:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí