Sladké milování

Sladké milování

Anotace: Takové slaďoučké milování

Sbírka: Vše o sexu

Někdy znám jen prázdno
a čekám kdo ho prolomí,
někoho nebo aspoň jedno,
málo co to místo zaplní.

Pak přijde láska má,
a mě světlo zaslepí,
mé tělo ho zkoumá,
a objetí polapí.

Polibek do jiné existence,
pohlazení do reality,
taková vášnivá romance,
té nejvyšší kvality.

Padá šatstvo na podlahu,
a do peřin těla naše,
všude cítím něhu,
a kolem mě jakoby kaše.

Husí kůže na bříšku,
a něco tajného ve spod.
A on pomocí malíčku
zavítá do tajných vod.

Láska kolem nás,
všude slibná vůně,
A sex pohltí nás,
po něm jen ležení nehybně.

Pomalu jsem zase tady,
v realitě naší,
a čekat zase dnů řady,
než budu v tý sladký kaši.
Autor Kirsten, 12.10.2010
Přečteno 1100x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí