Vášeň

Vášeň

Anotace: ....

Vášnivě toužím servat ti šaty
a olizovat tvou kůži jako kočka
Zajíždět prsty do tvých vlasů
a věrnost ti přísahat na holý pupek

Vášnivě toužím cítit tvé teplo
líbat ty sladké rtíky, to slastné tělo
Poslouchat tvé vzdychání
a vidět tě jak záříš štěstím

Vášnivě toužím poznat nepoznané
však klamu tělem nechtěně
Vášeň ve mně vře
a přitom se tvářím nesměle.
Autor ninive9, 14.10.2010
Přečteno 633x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, labuť, la loba, James Libustka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kouzelná erotika.

20.10.2010 12:40:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí