V S-Bahnu po ránu

V S-Bahnu po ránu

Anotace: inspirováno jednou básní hanele m.

Na jaře v Berlíně
roztoužen po klíně
v S-Bahnu
po ránu
milovat zločinně
Možná taky ve dvě v noci
byl by to však jiný pocit

Přes léto v Sofii
mockrát se opiji
ženami
vlnami
neb aspoň rakijí
V mezičasu
zaletím si do Burgasu

Na podzim do Osla
budu tam za posla
dobrých zpráv
bez obav
klidně i za osla
S nadějemi
nevítán i vítán všemi

Zima pak v Havaně
koupele ve vaně
bez pěny
dvě ženy
s láskou a zpívaně
Možná klidně čtyři
možná jenom jedna
hlavně nejen Štíři
to snad pouze
na plážích Varadera
kde vždy v touze
nabydou
do mužné síly .éra
Autor Juan Francesco de Faro, 17.10.2010
Přečteno 338x
Tipy 16
Poslední tipující: Ricarda Haner Lowery, labuť, Mbonita, 6thSun, CULIKATÁ, zenge, hanele m., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neznám moc básníků , ale vím jedno už teď - jsi nepřekonatelnej !

31.03.2011 02:42:00 | Ricarda Haner Lowery

Vo p o h o d ě !!!

17.10.2010 10:58:00 | 6thSun

Páni-paráda:))

17.10.2010 10:50:00 | CULIKATÁ

super !!!

17.10.2010 10:30:00 | zenge

ale ta je stará! ta moje teda jako.. kdes na ní byl? :o)

17.10.2010 08:42:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí