klášterní věž

klášterní věž

Anotace: Karlovi K...

Zase nocí lež se zuje
po třech deci solutanu
věž kláštera ukazuje
svojim stínem bránu
kolem vůně svic

Celé město ještě spící
odpočívá...lhaní
mou nejlepší investicí
bývá milování
co si fakt přát víc?

Než proteče hodně vody
ledacos se přihodí
slůvka lásky,hádky,sody
tady v našem poschodí

Střepy noci nalezené
mlhu zvedne devátá
v paprscích je slunce krájí
a naše pavlač hubatá
pomalu se vzbouzí...
Autor zenge, 17.10.2010
Přečteno 352x
Tipy 24
Poslední tipující: Myrja, Holis, Zasr. romantik, Špáďa, Mario de Janiero, Marfuša, hašlerka, teď už nikdo, René Vulkán, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Z milování chodí jen ty
dividendy (alimenty)..
ST!

18.10.2010 19:29:00 | Mario de Janiero

mou nejlepší investicí
bývá milování
co si fakt přát víc?

ST!

17.10.2010 21:53:00 | hašlerka

Gratuluju ke 1111 básni!

17.10.2010 20:31:00 | René Vulkán

Co si přát víc S.T.

17.10.2010 12:02:00 | ZILA78

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí