Na vlnách touhy

Na vlnách touhy

Anotace: ...

Na vlnách touhy,
na okamžik pouhý,
ruka mu sjede,
vášeň ji vede

a vzdych dere se ven,
rty zašumí: "Chci být tvá jen."

Ve světle svic,
nehledě na měsíc,
nechat myšlenky smělé,
aby tělo cítilo se skvěle,
snad jen by bylo rozechvělé,
jak by se jiné k němu tisklo směle.

A za koncertu cvrčků,
zbavujem se svršků.
A za šumění listí stromů...
Chci být tvoje, u sta hromů!
Autor Moriwen, 19.10.2010
Přečteno 588x
Tipy 2
Poslední tipující: Dorota Nejaká, Jeronym.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí