Není nuda jako nuda

Není nuda jako nuda

Anotace: Dnešní svět a dnešní lid, všechno je nuda, není však nuda, jako je nuda...

Dnešní svět a dnešní lid, všechno je nuda,
není však nuda, jako je nuda.
Nevzít si kalhoty, nevzít si trenky,
nevzít si tričko (ani to tenký).
Nuda pláž, nahota, tomu jsem fanda,
s nudou není nuda, nuda je sranda.
Autor Jeronym., 19.10.2010
Přečteno 518x
Tipy 2
Poslední tipující: umělec2, Poetisa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí