Hříšník.

Hříšník.

Anotace: Hřích?? ...co to je?

Máš v očích světlo, v duši stín
a tvář tak plnou jasu,
rád zakryju ti dlaní klín,
...né však tvou dívčí krásu.

Kdo cítí, že tvé poupátko
rozkvétá, touhou vlhne,
když předeš jako koťátko,
do svatyně tvé vtrhne.

Připravit děvče o věnec?!
...hruď dme se plná pýchy,
až pomodlím se růženec,
...mám v plánu nové hříchy.
Autor ota.pé, 23.10.2010
Přečteno 444x
Tipy 21
Poslední tipující: ota.pé, carodejka, Mbonita, Psavec, labuť, Jana M., Jiná, Květka Š., Gabrielle, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbilo tvé dílko.))

25.10.2010 21:11:00 | carodejka

hřích je světlo i stín, prosvítá do všedních dnů..ST

23.10.2010 09:25:00 | Gabrielle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí