Loneliness

Loneliness

Anotace: Sex a láska jsou dvě rozdílné věci. Neradno plésti si je.

Nohou přikryješ deku studenou,
studem pláč,
když jsi na kolenou.

Nabízíš a znáš to co máš,
dáš to co znáš,
každou noc,
vždyť přesně tak ty to máš.

Život je krátký,
tak prodluž si krátkou chvíli,
nastup do vlaku na věčnost
co věčně se mýlí.

A z rukávu,
to místo jízdenky,
na zem vysyp pár střepů,
co zbyly ti ze srdce koupenýho ve výčepu.

Jak hořce chutná ten zahořklý pán.
Ten Život, když projíždíš jím sám.
Autor petromila, 26.10.2010
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí