V žáru noci

V žáru noci

Anotace: ***

V žáru noci odhodlaná
na zemi být milovaná
V prohybech co tělo svádí
poloze se neubrání...

Co třeba ta zezadu
sténání a držení se za hlavu
Prudší pohyb to je jasný
svíráš boky,je to krásný...

Nebo jízda na koníčka
vášnivější u srdíčka
Pevně svíráš můj zadeček
ach můj bože,chci zas ječet...

Teď kdo z koho,kdo je první
jsi nade mnou a chceš už do ní
Jsem něžná kněžna co ti velí
koukej stát nebo lehni...

Chci být vzrušená každou chvíli
jsem nenasytná pro Tvé míry...



nespěchej nejsi v cíli.......
Autor Kett, 26.10.2010
Přečteno 668x
Tipy 15
Poslední tipující: Blagit, Eru Alonnar, Bíša, Jiří I.Zahradník, sobý hnusec, Doradan, bobi bobie, Květka Š., Jacob P. Verlaine
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ST bez komentáře:-)

10.11.2010 16:36:00 | Eru Alonnar

...hmmm... vášnivě hravá poetika

29.10.2010 23:02:00 | Jiří I.Zahradník

Vzrušen slovy Tvými
bych se ti oddal
přitom pohyboval boky svými
jen to bych dodal:)
ST

26.10.2010 20:54:00 | Jacob P. Verlaine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí