Strakonické hříšnice.

Strakonické hříšnice.

Anotace: gabkine, ...tak tedy něco o jihočeských hříšnicích.

Život nudný se vším všudy,
když je žena ctnostná,
dudáci když hladí dudy,
není žena zlostná.

Tělo hříchem neorané
ženské rety křiví,
dudáci jsou, můj ty pane,
do těch věcí diví.

Puget růží nesou k loži,
byť je venku slota,
... ta s dudákem nesouloží,
co je bez života.
Autor ota.pé, 27.10.2010
Přečteno 324x
Tipy 7
Poslední tipující: Metcheque, Agniezka, Sibyla, Mbonita, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí