Hambalka

Hambalka

Anotace: větru a rozptylu...

Napsal bych něco
o naději
o tom co mívám
nejraději

O láskách
v lukách
o tichu v pěšinách
o mracích, výšinách
o chvílích v peřinách
s Tebou!

Ale ruce mne zebou
a srdce studí
a bludy v hlavě
nocí budí
jako když v trávě
cikády řvou
a o tom právě
my dva tak chudí
na city tmou
slézáme půdy
tou chůzí náměsíčnou

O nohy viselců
škrtáme čely
a potom sirkou
pod hambalkou
ať lehne popelem
co vše jsme měli
a vítr dálkou
mezi jmelí
roznese sliby
že nás nic nerozdělí.....
Autor zenge, 03.11.2010
Přečteno 597x
Tipy 35
Poslední tipující: Doradan, teď už nikdo, Holis, Bíša, Zasr. romantik, Mario de Janiero, staruska, labuť, danav, ZILA78, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A pak rozptylová loučka
přijme náš poslední prach
jež jako moučka
letí a vítr z vlasů plách'
ST!

04.11.2010 18:37:00 | Zasr. romantik

I když se křivky tvé
ve větru vlní
a pára z mých očí
točí se nad krajem
pradávné sliby
samy se plní
v peřinách obláčků
spolu si pohrajem...
ST!

04.11.2010 11:49:00 | Mario de Janiero

úžasné..ST!

03.11.2010 21:47:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí