Zákoutí

Zákoutí

Anotace: ***

Pojď usnout do našeho zákoutí
pošli mi zprávu, že nic se nehroutí
A zase všechno bude jako dřív
v myšlenkách potají budu hit

Tohoto léta jen tak naostro
zdobená doteky,no tak nehroť to
A už přestaň ,jsi přeci chlap
cítím tvůj vnitřní tlak...

Vstaň a už neříkej nic
nechci od Tebe víc
Jen noc, co pohltí mé tápání
nevydržím jen tak ležet a hrát si sní...

Do tmy v pěst bořím své touhy
chci jen jeden dotek pouhý
Na hrot vášně vstoupím dál
bude noc další?... se ptám....
Autor Kett, 04.11.2010
Přečteno 672x
Tipy 36
Poslední tipující: Eru Alonnar, Sisinka, Jiparo, sobý hnusec, jedam, Lachailla, mida, Jacob P. Verlaine, Bona, Gabrielle, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST velmi odvážné:-)

10.11.2010 16:29:00 | Eru Alonnar

Moc pěkná slůvka !
:-)

08.11.2010 11:44:00 | Sisinka

krásná :-)
pošli mi zprávu, že nic se nehroutí
A zase všechno bude jako dřív
taky čekám

07.11.2010 14:33:00 | mida

Tak sportovně řečeno dobrý tah na bránu! :o))
ST!

04.11.2010 18:40:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí