KŘÍŽEK JÍ KRESLÍM NA KALHOTKY

KŘÍŽEK JÍ KRESLÍM NA KALHOTKY

Anotace: ...

Minulou nocí byl jsem zas básníkem
A ve své podstatě- sprostý a něžný
Sloka ta začala pode tvým ramínkem
A verše dozněly mezi stehny

Měl jsem ji v posteli
Blondýnu z fotky
Ďábla mám v očích a vzdechy andělí
Když křížek kreslím jí na kalhotky

Genius loci mého lože
Chytil tě do své sítě
A kříž ten kreslím, bože!
Že jsem byl v tobě aniž bych řekl miluji tě
Autor jethullfan, 04.11.2010
Přečteno 453x
Tipy 17
Poslední tipující: tato22, urcite.me.neznas, carodejka, Gabrielle, Bona, Jiparo, labuť, zenge, Paulín, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

wow, jiný slova nemám

05.12.2010 00:51:00 | Melfëa

Moc se mi líbí, pěkně si to rozbalil, ano realita.

15.11.2010 02:23:00 | carodejka

Genius loci mého lože
Chytil tě do své sítě
A kříž ten kreslím, bože!
Že jsem byl v tobě aniž bych řekl miluji tě

Nádhera ST!

05.11.2010 10:08:00 | xoxoxo

suprově sexy;)

04.11.2010 21:36:00 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí