Beatles Let It Be

Beatles Let It Be

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=kEogJacjLTE

Jo je fajn ta Klementain
a k tomu
i maléry patří k ní
spím s ní tím jsem drzý
..na nebi

Nemá tenhle dopis číst
stěny rány utlumí
drink..pak velmi brzy
..políbí
..políbí
..políbí
..políbí
..políbí
za sklem podobiznu
potom sní

Pro ty brouky v hlavě žiju
chvíli klidu ve větvích
příběh pro šílence
..vyprávím

Kotouly i moje pády
který s tebou čas teprv smí
příběh pro šílence
..vypráví

..Vypráví
.vypráví
..vypráví
..vypráví
Při tom přede tence
a to smí

..Nejsou zlí
..nejsou zlí
..nejsou zlí
..nejsou zlí
když mne budí brzy
..nedělí

..Nejsou zlí
..nejsou zlí
......

Já jsem paf i z Laury
závist? Vždyť mi znaj
pak oněmí
Chtěj ráj potom couvnou
..neslíbí

Daleko budu sám
motat se v kruzích
na maléry imunní
v sítích jako blázen
..v podluní

V podluní
..v podluní
..v podluní
..v podluní
příběh pro šílence
vyprávím

V podluní
...

V podluní
..
Autor zenge, 05.11.2010
Přečteno 373x
Tipy 23
Poslední tipující: Holis, Zasr. romantik, teď už nikdo, Bíša, Jana M., Psavec, Lota, Gabrielle, CULIKATÁ, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvé broučí texty jsou skvělé!

07.11.2010 12:47:00 | Zasr. romantik

...sluší se skvělou poezii pochválit, když ale ona mi vždycky vezme i těch několik málo hloupých slov, kterými bych to chtěla udělat... :-(

06.11.2010 10:02:00 | Lota

miluju tu píseň..a tenhle textařský kousek je opravdu skvělý počin ;-). ST

06.11.2010 09:57:00 | Gabrielle

I za ty kousky textařský můj obdiv stále máš...
...a celý Liter přešťastný, že dál tu zůstáváš!

06.11.2010 00:10:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí