Modlitba s hvězdičkou

Modlitba s hvězdičkou

Anotace: ...

Piju ti ze rtů
Kyselé víno
Stoupáš mi do hlavy
Loďka se houpe
A v zrcadle hladiny
Se odráží můj dech
Vnořím se do tebe
Do vody žbluňkne
Kámen ze srdce
Modlím se s tebou
V noci bez temnoty
Můj andělíček
schoval hlavu do dlaní
Peklo se směje
Když křičím ámen
Víno sládne
A voda se mění v led.
Autor Radiii, 06.11.2010
Přečteno 438x
Tipy 6
Poslední tipující: Maryje..., Sladkalu, Kapka, harmony, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkná...

05.10.2011 23:36:00 | Maryje...

To se mi líbí...

15.11.2010 23:42:00 | Sladkalu

pěkně napsané

06.11.2010 10:08:00 | harmony

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí