Beatles-Yellow Submarine

Beatles-Yellow Submarine

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=bM5NIi8m_kQ&feature=fvst

Že ji znám
vyzvání zvon
tam v Le Mons
u cesty
jeho tón..
do hlavy daj
prý neznaj rozmarýn
tam ho sej
a postav stan
divnej pán
..civí
na chvíli
mne pohoupej
bijou celou
chci tvůj klín!

Ví on lev jak tě celou do peřin?
Dostat do peřin
dostat do peřin
ví on lev jak tě celou do peřin?
Já s ním soupeřím
chci ji do peřin!

Ona prej všem dala gól
neni s rozumem nad město
za jménem je láska prej

Smím jo? Já v létě s Helou do malin
s Helou do malin
s Helou do malin
smím jo? Já v létě s Helou do malin
tam se rozvalím
pak se rozvádím

Jak milé
z těch starých míst
..prej vyvolává husiny
škrabu se do peřin
zase v celou
na Tvůj klín

Smím jo? Já v létě....
.....
Autor zenge, 06.11.2010
Přečteno 315x
Tipy 20
Poslední tipující: Holis, Mbonita, hašlerka, teď už nikdo, Bíša, Kapka, Zasr. romantik, Dota Slunská, Květka Š., Hazentla, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty mne fakt bavíš :o)))...ST!

07.11.2010 20:55:00 | hašlerka

Sníval já jsem o holce,
holce jako lusk,
teď ve žluté ponorce
klesáme jak Kursk.

ST

07.11.2010 09:28:00 | teď už nikdo

Smekám sedmkrát, chlapci z dua Těžkej Pokondr se mohou k Tobě chodit doučovat!

07.11.2010 00:22:00 | Špáďa

Já umět hrát, tak to beru! Možná, že to beru, protože neumím. Škoda, že tu není někdo povolaný! ST!

06.11.2010 19:58:00 | Zasr. romantik

Geniální :)

06.11.2010 15:57:00 | Hazentla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí