Erotická

Erotická

Anotace: Eroticky vtipná a vtipně erotická

Erotická

Nebylo by od věci, chtít tě pozvat na deci.
Alkohol do sebe nechávám vplout,
Dokud jsi žhavá, musím tě kout.

Příjemný pocit z vína se vkrádá,
Nešlo si nevšimnout, že krásný máš záda.
Jenže jsou chráněná pleteným svetrem,
Za chvilku nebudou. Jedeme metrem.

Jedeme metrem, jedeme ke mně,
Uši mám červený, koušeš je jemně.
V hlavě mám všechny tvý vášně body,
Jak Usain Bolt vybíhám schody.

Stojíme u dveří, ještě pár vteřin,
Za chvilku obklopí nás hradby z peřin.

Zavírám dveře, kabát jde k zemi,
Nevnímám prostor a nevnímám stěny.
Uznale musím říct, že pěkný máš prádlo,
já chci jít pod něj, to bude žrádlo!

Na chvilku stanu se terčem tvých vtipů,
přijde ti legrační barva mých slipů.
Víš, co všechno ta barvička schová?
Letošním hitem je fialová..

Podprda dole, kalhotky taky,
Zvolna se stahujou nad tebou mraky.
Právě jsem v sobě probudil samce,
Budu se věnovat tvý kolenní jamce…
Až přijde čas, pojedu vzhůru,
Nápadů pro dnešek mám vážně fůru..
Autor ploskuták, 08.11.2010
Přečteno 695x
Tipy 11
Poslední tipující: tato22, Zasr. romantik, James Libustka, vodnař, Květka Š., Kapka, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak jsem si tě s dovolením šoupnul do oblíbených!

02.06.2011 00:02:00 | Zasr. romantik

ano - eroticky vtipná a vtipně erotická

08.11.2010 12:14:00 | Kapka

Sex se má provozovat v pohodě a s úsměvem... dobrý :o))

08.11.2010 11:37:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí