Sheikh

Sheikh

Anotace: čistý rase,lásce a minaretům...

Ta holka z Bangladéže
pod těly Arabů
v harému nocí v leže
..vzdychá
pod potem nomádů
nad městem
..ticha
svítí věže
minaretů
odčítám z její retů
a očích zkrocených
jen jednu holou větu
ich liebe dich
chtěla by sundat pouta
a jenom chvíli letět
a nebo v kufru auta
být chvíli schovaná
..pak rána
se mnou u Mnichova
jako když v dlaních
děcko chovám
a větrem šeptám větvoví
a klidně ať svět to ví
že já vnuk čistý rasy
křížím teď genům trasy
pro její vlasy

..černý jak noc.
Autor zenge, 08.11.2010
Přečteno 298x
Tipy 35
Poslední tipující: BArBArKO, ziriant, Holis, Jiná, Mario de Janiero, ZILA78, Mbonita, Květka Š., Špáďa, WhiteSkull, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky bys mohl napsat něco o marťanech, tam jsem taky nebyl!
ST!

08.11.2010 22:37:00 | Zasr. romantik

herrliche..ST!

08.11.2010 22:24:00 | hašlerka

Dobrou si přivezeš manželku
... ST a salám alejkum!

08.11.2010 22:17:00 | teď už nikdo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí