Skvost

Skvost

Anotace: ...

...
při vůni toužení,
malebném sténání ...
...
přijde čarovná noc,
změna role v osobnost,
pokora a ctnost,
vytoužená, ovládaná moc.

Při chuti objetí,
společném protnutí ...
...
přijde slastná chvíle,
změna dechu v upřímnost,
propnutí a skvost,
jen se napne, tepna vůle ...

....... a pak zakřičí mi do ucha,
byla to chvilka, ale rozkošná .... ;)
Autor Bajčik, 11.11.2010
Přečteno 433x
Tipy 3
Poslední tipující: Sladkalu, James Libustka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, hezká, plno něhy...líbí

08.12.2010 12:18:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí