Talentmánie

Talentmánie

Anotace: ...

Máš pohybový talent
poslal jsem ti svůj hlas
aby ti šeptal vyňatá slova
z menu podmanivých obratů

obracíš se
na roštu mých očí
jsem to já
kdo se peče
a chce do tvé šťávy

Na ramenech neseš
tíhu mých dlaní
přitahuješ mě

přitahuji si tě
na vzdálenost
zježených chloupků

rty přeskakují
z místa na místo
jako by chtěly
někoho zmást

jenže nikdo není zmatený

Deset pochůzkářů něhy
ti obklíčili všechny uličky
vedoucí k tvých vzdechům

bez studu jimi prochází
nahlížejí do výkladních skříní
luxusních tvarů

ach bože
tolik tě chci

na plátnech očí
promítáš mi svou touhu

pokračuj ... drahý
Autor smudlinek, 22.11.2010
Přečteno 370x
Tipy 14
Poslední tipující: G.P., Bíša, janewe, Psavec, Giginka, Žqáry, Zasr. romantik, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí