Má sladká múzo!

Má sladká múzo!

Kam spěcháš,
drahá Hathor?
Zůstaň, budu
tiše laskat
tvé lůno!

Ach, nechoď,
sladká Afrodito!
Posečkej chvíli
pouhou.

Má múzo,
neskonalá inspirace,
když nořím prsty,
tak rozechvěle
se tě dotýkám.

Nech vzduchem čpět
mokrou vůni
našich těl,
má bohyně lásky,
moje Venuše!

Prstem ti nakreslím
svatozář u pupíku,
dechem svým oblažím
tvá tajemství.

Zůstaň! Ještě nesvítá,
noc skryje
hříšný akt.
Má lásko, vášnivá!

Z ulice slyším
klít opilce,
přehluš ho
svými steny!
Prohni se v zádech!

Slíbám ti z těla
prach všedních dní
a až se rozejdem,
ve vzpomínkách
s tebou zůstanu.

Buď ještě okamžik
bohyní Eiraney,
všetečnou múzou,
básnířky.
Autor Veronika Ulická, 22.11.2010
Přečteno 676x
Tipy 11
Poslední tipující: Miroslav Možný, Mraveneček, Psavec, Gabrielle
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jůůůů:-)

22.11.2010 15:40:00 | Veronika Ulická

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí