U2-Running To Stand Still

U2-Running To Stand Still

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=kioyUGaABjA&feature=related

Ze široka
v lukách sám
běžím zas
tvůj stín
a já
vzdálený shonu
málokdy tonu

Svit stromů
..vzhlížej
sem nahoru
královstvím
..z révy
do korun dávna
chodím spát
chodím spát
má malá-lá povídej
má malá-lá povídej
má malá povídej

Svět byl sen
chtěli jsme číst
slzama
a hřích smést na hrst
pod listím
..modlitbám
a dále
jak voda vlítne
dokola s rykem
spím..korám
jsem vězeň těch vojsk
z nocí vozů
co jako monzum
..hřmí
jména loudí
a lásku ..sní

Má malá-lá povídej
má malá-lá povídej
má malá povídej

Slunci jdem vstříc
nás miluje
rozum...mrak z peřin
vzplál podívej
jen se neboj
šílenství
jak pochopils
z toho musíš
lézt z věží
lézt z věží
z žen blouznívám zas
lije
do stromů víno čas
číst rány zkuste

...z žil.
Autor zenge, 22.11.2010
Přečteno 375x
Tipy 34
Poslední tipující: Mraveneček, carodejka, Kars, CULIKATÁ, Holis, hašlerka, teď už nikdo, ZILA78, Gabrielle, Mario de Janiero, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super...ST!!!

23.11.2010 18:53:00 | hašlerka

...blouzníš skvěle..s přítelkyní hudbou..ST!

23.11.2010 12:30:00 | Mario de Janiero

Nádherná píseň i tvůj text. Obé mi padlo skvěle nálady. Propadl bych snění, ale nemůžu, čeká mne den...

23.11.2010 07:50:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí