Básníkova dobrodružství.

Básníkova dobrodružství.

Anotace: Proč mne pořád napadají jen ty verše nemravné? ...vždyť ty pod stůl nepadají ...a je to tak zábavné.

Krásným ouškům krásná slova
básníci prý šeptají,
děláš chybu zas a znova,
...po verších se neptají!

Vetché srdce láskou puká,
ladím lyru ducha mého.
...čím to, že má smělá ruka
neumí hrát nemocného.

Proč jen se to děvče svléká?
...srdce snadno může ranit!
Básník před tou krásou smeká,
...útoku by se měl bránit.

Bez slupky jsou její prsa,
...jak ovoce chtějí zrát,
vždyť i básník prý rád mlsá,
...s bradavkami má si hrát.

Tak už přivoň k tomu květu,
...co chvíli už bude kvést.
Utrhni květ, ...k tomu je tu!
...básníkům má hlavy plést!

Né každý se při tom cuká,
...vždyť nabízí klenoty.
Básníkovi srdce puká,
...ON UŽ JE VŮL ŽENATÝ!!
Autor ota.pé, 23.11.2010
Přečteno 507x
Tipy 12
Poslední tipující: STIMPRE, Sladkalu, Mbonita, BlueBird, Mraveneček, Zelená okurka, Květka Š., labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jejda to hezoučký ! A ten konec, bylo mi smutno a teď se u počítače halas culím, moc povedené, díky a samo...ST

24.11.2010 22:23:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí