Náhrobky padlých spermií

Náhrobky padlých spermií

Anotace: ...

Jak bych se jen vyjádřil ...

Chci tě zlíbat chaoticky
oručkovat systematicky
nebýt formátem nicky

teď se dívej čím vším
umím být

Jsem hadí muž
syčím steny
zatímco ty
svými prsteny

trháš mi kůži

Jsem primátorem
hříšného města
zapomeň na věčnou lásku
chci tě svést a

poslat o planetu dál

Teď obsazuji tvé
válečné stezky
nemluv mi o míru
vždyť je nám hezky

přirážím na důkaz

Po tomhle boji
chci jinde lízat rány
náhrobky padlých spermií
u kterých nesedí vrány

přidat k nim další
Autor smudlinek, 24.11.2010
Přečteno 440x
Tipy 12
Poslední tipující: G.P., janewe, Levandule, Psavec, Lota, Mraveneček, Žqáry, James Libustka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

silné, silné

25.11.2010 22:36:00 | janewe

Seš blázínek, víš to?!!!

24.11.2010 21:29:00 | Levandule

:-)))

24.11.2010 10:52:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí