jsou bezedný

jsou bezedný

Anotace: láskám,studním,polesí....

Jsou bezedný
jak studny hradů
občas je kradu
za setmění
dřív byli víc prý
bez úkladů
z věží i ze sklepení
z pádů i ze zad kamarádů
na nočním nebi rozprostřený

Ty naše lásky

Po stráních jako koně vraný
ve skráních vtisklý starý rány
pak zase v ránech uplakaný
občas z nás dělaj jelimany

Na hřbetech euforie
držím se pevně hřívy
pak stejně padnu hubou k zemi
a kdekdo se mi diví
že znovu nasedám
nehledám
jen cválám krajem
a jako hřívou s touhou vlajem
ve větrech polesí
má vůni příměsí
i hořkost grepu
poslepu poznávám ji hmatem
podplácím zlatem
zabíjím slovem
je mojim katem
ostrovem
divočinou
v peřeji slinou
sekerou,gilotinou

..na nebi moje lásky plynou
Autor zenge, 27.11.2010
Přečteno 372x
Tipy 34
Poslední tipující: la loba, jiljovský, staranna, Gabrielle, Mbonita, Mario de Janiero, ziriant, hašlerka, Špáďa, Zasr. romantik, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S tou tvojí básní euforickou
vyhrál bys Velkou Pardubickou...
ST!

28.11.2010 15:58:00 | Mario de Janiero

euforická...ST!

28.11.2010 10:48:00 | hašlerka

Opět bravo!

28.11.2010 00:42:00 | Špáďa

... ST!

27.11.2010 15:16:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí