VZRUŠUJÍCÍ DECH

VZRUŠUJÍCÍ DECH

Anotace: sex s tebou

Dnes mne vzbudil rychlý tep
co mne vzrušil dřív než den
ve snu si s ke mne lehl
ulyšel jsem tvůj sexy dech!

Dal jsi ruku na mou chloubu
měl sem rychle velký klín
ucítil jsem s tebe touhu
má však ruka byla stín.

Chtěl jsem také cítit rozkoš
držet pevně tvojí zbraň
ty s mne ale svázal ruce poutem
jenom ty sis se mnou hrál.

Vzbudilo mne tvoje hraní
hraní si s mým tělem
vzbudilo mne moje stání
tak přijd rychle,chci tvůj dech

Dnes je volno,dnes je volně
čekám na tvé počínání
dnes tě ,ale zase já
svážu a jen pohraji si
s tvojí lehkomyslnou myslí!

Dokud budes v mojí moci
není den a není noc
všechno bude podle noci
vše co bylo, bude snem
ať se ve skutek!
Promění můj SEN!!!
Autor Miroslav Deadhead, 17.01.2006
Přečteno 1471x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

tak to je komentář. Rád se s tebou spojím. ozvy se napiš!!!

27.03.2006 10:10:00 | Miroslav Deadhead

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí