Varieté

Varieté

Anotace: vlastencům,revolucím a spirálám

V tóninách uplakánků
na rezu klíčů revolučních
pod zašlou špínou na verpánku
motaným páskou exekuční
v pohonech bran těch velkejch zámků
z otisků prstů zbraně ruční
je všude kolem slyšet puč mi!

A víc hltání hrtanů
a nenažranost fakanů
spirály točí po ránu
do kafí dávky chtíče
kdo už se spálil od vařiče
zbejvá mu dneska jenom syčet

Syčáci,svině,šibeničák
kapík jak kvapík
vlastně fičák
ten z lvíčat s dvěma ocasy
na rentě brnká lampasy
na zádech stopu souseda
už ani v trávě nehledá
ztracenou identitu
já tady sv.Vítu
v průčelí s rozetou
ochcávám katedrálu
na hlavy králům
i tobě světe
to za to varieté.....
Autor zenge, 06.12.2010
Přečteno 338x
Tipy 32
Poslední tipující: urcite.me.neznas, Mario de Janiero, teď už nikdo, staranna, Holis, Kapka, Dota Slunská, ziriant, CULIKATÁ, ZILA78, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...vyměním za rentu
kus tvýho talentu...
ST!

11.12.2010 11:38:00 | Mario de Janiero

v tom to je, že má:
"na zádech stopu souseda
už ani v trávě nehledá
ztracenou identitu"
.... smutná doba lidské nedůstojnosti

08.12.2010 19:14:00 | staranna

Velmi velmi dobrá, pane zenge!

07.12.2010 08:33:00 | Dota Slunská

tleskám tvému představení...ST!

06.12.2010 22:03:00 | hašlerka

Je nesnadné určit, kdo v tom varieté je za komika, kdo za kurvu a kdo jen prostě předstírá že umí.
ST*!

06.12.2010 22:01:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí