Havraní křídla

Havraní křídla

Anotace: Havraní křídla

Když bereš mou tvář do dlaní,
když má ústa políbíš,
tvé vlasy, křídla havraní
toužím být ti blíž a blíž

Tvá teskná melodie zněla,
při doteku tvých řas,
prostoupila každou buňku mého těla,
já bez dechu jsem zas

Tvé štíhlé prsty na mé šíji,
když mou kůži něžně míjí,
jakby vzácný nástroj objímaly,
krásně smutnou symfonii hrály

Jak polární záře jsou tvé oči,
jak zelený příval,
nebráním se, jsem v tvé moci,
skryta pod havraní křídla

Ten pohled zářivý, přec temný,
vnímám přes zavřená víčka
Ten dotek vášnivý, přec jemný,
nespatřit již zítřka

Jak rostlina co náhrobek obrůstá,
tvé paže mě ovíjí,
naše mysl milosrdně pustá,
dvě srdce spolu bijí

V tom objetí zemřít,
zas a znova,
když šeptáš mi do vlasů
svá tichá slova

Padám, však ty zachytíš mě
a stoupáme spolu,
vím, že nikdy nenecháš mě,
slabou, klesnout dolů
Autor Angela Valley, 08.12.2010
Přečteno 400x
Tipy 11
Poslední tipující: Behemot, Gabrielle, Anjesis, Charibeja, bobi bobie, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...tahle je asi nejlepší, co jsem od tebe četl...fakt moc pěkná, intenzivní a má super název!

14.12.2010 17:26:00 | Behemot

Děkuju ;)

12.12.2010 19:45:00 | Angela Valley

nádherné, nic jiného se k tomu ani nedá říci, prostě nádherné

10.12.2010 09:11:00 | Anjesis

Vidíš, jak ti to jde.. :D

09.12.2010 20:42:00 | Charibeja

To je dobře, že Tě nikdy nenechá klesnout dolů a stále se budete jeden o druhého opírat u jednoho stolu:-)))

09.12.2010 12:11:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí