Frank Sinatra -Strangers In The Night

Frank Sinatra -Strangers In The Night

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=rDA33hGFNgQ

Stej blues
hudbo hraj
ve světlech glancu
na rynk parket daj
pak tonem v tanci
v stylu šeru tmou..

..tu v dobru maj tu
...snů

Sám sním
..minulost?
dál volím dálky
zhasni stínů ráj
láskolék najdi
jsem flink a můj part
to je má past
z dějů...

Prej hrst séra z krajt
tu loudí
..sypu divům
prej hrst séra z krajt
za studu moment
ten ví sedá přes celou
srdce krajinou
povlak často glancovej
hoden nejsi dál couvej..

ne..
..nevím jsem snad roj
těch hvězd v triedru
navrch snad perseid
vítr vrchů cedrů
i ten ráj co maj
ostrej nůž
ti daj

povlak často glancovej
hoden nejsi dál couvej...

..nevím jsem snad roj
těch hvězd v triedru
navrch snad perseid
vítr vrchů cedrů
i ten ráj co maj
ostrej nůž ti daj..

...dudyduby du
dudududydádá......
Autor zenge, 12.12.2010
Přečteno 467x
Tipy 16
Poslední tipující: Mbonita, James Libustka, Špáďa, Dota Slunská, Květka Š., teď už nikdo, Psavec, jarmil, CULIKATÁ, ziriant, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povlak často glancovej
hoden nejsi dál couvej...

jsi dobrej..

12.12.2010 15:13:00 | jarmil

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí