Noční

Noční

Anotace: Některé ženské jsou jako hnací motor. Záhir je nelogická posedlost.

Je noc a strach
a jako zloděj po špičkách
prstů kradu.
Královnu ze Sáby,
kurtyzánu.

Její dech po cigaretách
tělo po hříchu
oči po něze.

Co vezmu si,
co ve mě zlomí,
co tahle noc, k čertu, spojí?
Co záhirem stane se?

Se vztyčeným
pyjem jak rytíř
čekám na souboj.
Když ji získám,
dávno prohrál jsem.
Autor Zubr, 14.12.2010
Přečteno 493x
Tipy 2
Poslední tipující: James Libustka, Nikotin
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí