vojna

vojna

Anotace: maršům,šaržím,míru.....

A byla vojna byla
pohleď támhle k vratům
seznam jmen
...ty zbylá
co utekla katům
kolik cípů hvězdy měly
kdo je v klopách nosil
šeřík,blín a nebo jmelí
kdos je k ránu skosil

Byla bída byla
bolest duše rvala
ještě teď tu síra
mraky v nebi párá

A přeci jsme žili
milovali,pili
věřili a síly měli
mnohem víc
strachu vstříc
i láskám dalším
zradám,falším
smutkům v marších
mezi děly
putovali za nadějí

A byla vojna byla
a jednou zase bude
až prý v hlavách síla
začne vidět rudě.
Autor zenge, 19.12.2010
Přečteno 379x
Tipy 32
Poslední tipující: staranna, Houda, teď už nikdo, Mario de Janiero, 6thSun, Zasr. romantik, modrá..., labuť, Dota Slunská, ziriant, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úchvatné a stále varující téma.

22.12.2010 00:07:00 | staranna

velmi silná ! ST

20.12.2010 22:27:00 | Houda

Dokud vidí modře
krade se nám dobře
vojna daleká
ta nás neleká
máme po roce
svoje Vánoce
o válku si koleduje
ten co mírem provokuje
zbytečné jsou otázky
na vojenské zakázky...
ST!

20.12.2010 16:20:00 | Mario de Janiero

válku ne..ST!

19.12.2010 22:03:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí