mimolety

mimolety

Anotace: skokanům...

Minutu před smrtí
i když vzduch k zalknutí
v tom letu
zapálím cigaretu
projdu si v hlavě
spousty dějů
kterým se teďka jenom směju
potom ty děje s krví sleju
tam na dně roklí
jména zcvoklých
i těch co moc si lokli
nápojů lásky
šílený skazky
o činech sebevrahů
kdo skočil z více sáhů
nebo jen do rukávu
hasičský plachty
zanechal jachty
někdo zas dluhy
však stuhy maj stejný
i věnce z kapradí
a boží mlejny
nějak si poradí....
Autor zenge, 19.12.2010
Přečteno 456x
Tipy 39
Poslední tipující: Divoženka1, staranna, pamp_elka, Zasr. romantik, Doradan, Houda, teď už nikdo, hašlerka, Krahujec, Mario de Janiero, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) mimolet... paralet...

21.12.2010 20:29:00 | pamp_elka

Gabkin má pravdu....ST

20.12.2010 22:26:00 | Houda

ještě šanci dej mi
vybrat si rokli některou
než moje boží mlejny
naposledy domelou

ST!

20.12.2010 18:55:00 | hašlerka

Nějak se množí
požadavky
na mlejny Boží
a různý dávky
policajti pomalý maj
procesory
nestíháme takže
sorrrrrrrrrry...
ST!

20.12.2010 16:24:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí