Nesnadná

Nesnadná

Anotace: vymyšlená..

Zase na mě civíš,
jak před týdnem lačně,
v televizi fotbal,
čekám až mi začne.

Běží již patnáctá minuta,
hra je dnes nějaká leklá,
tys klidně máčkla na ovladač
a k tomu ještě ses svlékla.

Z fotbalu neměl jsem vůbec nic,
i já byl za chvíli svléknutý,
do hráčů hned jsem vcítil se
a bojoval dlouhé minuty //aspoň mně přišly dlouhé//.

Po velmi tvrdém souboji,
uléhám unaven ze dne,
až druhý den jsem se dozvěděl,
že vyhráli jsme dva ku jedné.
Autor honnnzik, 23.12.2010
Přečteno 470x
Tipy 14
Poslední tipující: Lonely.girl, dream in emptiness, al-pacino, Zayo, loverose91, jaňa, Sweet KiWi, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)))... ale bylo to fajn ne...to ten fotbal člověk klidně oželí,když leží s Ženou v posteli.

23.12.2010 13:56:00 | Sweet KiWi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí