Brouku

Brouku

Anotace: Story

Studenská párty, rozlité sklenky
studenti sedí a sedí a sedí
co dělat, to oni vědí
však každej z nich se stydí
náhle otevře žena
žena uplně jiná
doleje všem vína
a vezme si nejsladšího kluka
kterej se trošičku cuká

chlapec na ni se podívá
třesou se mu ramena
ona z kuže vyskočila
do ouška mu zašeptala


brouku, brouku pojď už na to
neboj, jsi jen moje zlato
oni tě jen straší, víš?
až na bříšku mě pohladíš
že stojí ta za to, uvidíš
teď sjeď tou rukou
trošku níž
Autor rozkap, 25.12.2010
Přečteno 441x
Tipy 1
Poslední tipující: synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí