Zima a jaro

Zima a jaro

Anotace: spánek či aktivita? Snad tu nezapadne, protože mě se tohle vyjádření líbí...

Na okně vyšité krajky
venku padá
zrychlený dech
zrak napíná tětivu
Na dlani srdce taje
jemuž se točí hlava
Světlo svíček
lehne si do stínu
Tenké jsou nitky osudu
už dlouho praská led
ve větru ticha
slupku střecha svlíká
Rampouch se zlomil v půli
a všechno taje
jaro políbí zemi
své sémě pošle do ráje
Autor ni.va, 28.12.2010
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí